:::: MENU ::::

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

 



Σας έχω μιλήσει και παλιότερα για έναν από τους αγαπημένους μου συγγραφείς. Ένα ευαίσθητο, ονειροπόλο παιδί, που δημιούργησε πολύ νωρίς έναν παράξενο δικό του κόσμο, στοιχειωμένο από τα πλάσματα της φαντασίας του. Μεγάλο μέρος των μυθιστορημάτων του που ανήκε στο βασίλειο του υπερφυσικού, αναπτύχθηκε απ' αυτόν τον κόσμο. 

Έτσι και σε αυτό το νέο βιβλίο από τις εκδόσεις ΟΞΥ θα ανακαλύψουμε τρεις ιστορίες που δημιουργήθηκαν μέσα σε αυτόν το κόσμο.

Πρόκειται για το έβδομο τόμο της σειράς με όλα τα έργα του H.P. Lovecraft, η οποία πιστεύω δε πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

Βυθισθείτε στο τρομακτικό κόσμο που δημιούργησε ο Λάβκραφτ. Ο συγγραφέας που μέσα από τα διηγήματά του δημιούργησε τον πιο σημαίνοντα μηχανισμό πλοκής της λογοτεχνίας τρόμου: το Νεκρονομικόν, ένα μυστικό βιβλίο μαγείας που συνεγράφη από τον παράφρονα Άραβα Αμπντούλ Αλχαζρέντ. 

Η ισχύς και η απήχηση αυτής της ιδέας εντός της Μυθολογίας, οδήγησαν κάποιους στο συμπέρασμα ότι ο Λάβκραφτ την είχε αντλήσει από κάποιον υπαρκτό μύθο και διάφορα ψευδο-Νεκρονομικά έχουν εκδοθεί με την πάροδο των ετών.

Τι είναι αλήθεια τελικά και τι φαντασία;

Βρείτε το βιβλίο:

Στην ΟΞΥ - Breinfood κάνοντας κλικ εδώ

Στα public κάνοντας κλικ εδώ

Στον ΙΑΝΟ κάνοντας κλικ εδώ


Βρείτε τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή ΕΔΩ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;Επικοινωνήστε μαζί μας